LISELOTTE HORNSTRUP

BLACK OLINE KNIT

DKK 1.499,95
Varenr.: 1507
På lager
  • Beskrivelse
    #1507 - Oline Knit Black

    Oline Knit er en utrolig blød bomuldsstriktrøje, lavet af italiensk kvalitetsstrik, som er både slidstærk og behagelig. Trøjens lidt høje halsudskæring falder ned og draperer smukt, hvilket giver et elegant udtryk, der samtidig er afslappet. Som i alle mine designs finder du også her de karakteristiske læderdetaljer, der understreger den håndværksmæssige kvalitet.
    Det, jeg elsker ved denne strik, er, at den ikke peeler og holder sin form, selv efter flere vaske. Jeg opdagede kvaliteten gennem et børnetøjsmærke, jeg har brugt til mine egne børn, og blev så imponeret, at jeg nu bruger den i mine egne designs. Strikken har brede manchetter, som giver ærmerne lidt ekstra længde – men det ser super flot ud, når man smøger dem op og lader det afslappede look komme til sin ret.
    Oline Knit fås i tre smukke farver, og til den sorte farve er der også bukser og en nederdel i samme serie, så du kan mixe og matche for at skabe et sammenhængende sæt. I en størrelse M/L måler strikken 130 cm i omkredsen og 65 cm i længden fra skulderpunktet. Den er lidt længere bagtil end fortil, og dette bliver fremhævet af den fine lille slids i sidesømmen.
    Som alle mine styles er Oline Knit stolt produceret i Danmark, hvor jeg kan sikre både kvalitet og gode arbejdsforhold. Det betyder, at du får en striktrøje, som både er komfortabel og lavet med omtanke.
    Kvalitet: 70% bomuld 19% akryl 4% elasthan 3% viscose 4% polyester
    Vaskeanvisning: Luft den i vinden efter brug eller vask den på 30 grader.
  • Informationer

andre købte også