LISELOTTE HORNSTRUP

BLACK HALF PANTS VISCOSE

DKK 1.699,95
Varenr.: 1110
På lager
  • Beskrivelse
    Half Pants Viscose er mine absolut favoritbukser – og de er også blevet en af mine bestseller! De er lavet i en smuk sort viskoseblanding, som ikke krøller og heller ikke får de der irriterende knæ, der kan ødelægge looket. Bukserne har vidde og læg foran, og så går de ind forneden, hvilket giver en rigtig flot silhuet. Du kan style dem med en bluse stoppet ned i bukserne for et mere poleret udtryk, eller sammen med en løs overdel for et mere afslappet look. De passer til det hele!
    Jeg har designet bukserne med en fast linning foran og elastiklinning bagpå, så de altid sidder godt, også hvis vægten svinger lidt. Og så har de selvfølgelig sidelommer, for hvem elsker ikke praktiske lommer? De små læderdetaljer giver bukserne et luksuriøst touch og gør, at man straks kan genkende dem som en del af min kollektion.
    Half Pants Viscose er produceret her i Danmark, ligesom resten af mine designs. Jeg vægter dansk produktion højt, fordi det giver mig mulighed for at sikre, at tøjet bliver lavet under gode forhold, og fordi det betyder, at jeg kan stå inde for både kvalitet og håndværk. Det er også en måde at holde transporten og den miljømæssige belastning nede på.
    Disse bukser er et bevis på, at stil og komfort kan gå hånd i hånd, og jeg elsker, hvordan de kan bruges til både hverdag og fest.
    Kvalitet: 63% polyester 32% viskose 5% elasthan
    Vaskeanvisning: Luft dem efter brug eller vask dem ved 30 grader finvask.
  • Informationer

andre købte også